# "Young Scientists for Plant Health" WEB WORKSHOP

16<sup>th</sup> December, 2020

## PRELIMINARY PROGRAMME

### 14:45 – 14:50 Opening of YOUNG workshop

Chairpersons: Giulia Castorina, Leonardo Caproni

#### 14:50 – 15:10 Session 1 - Selected Talks of SIGA

Chairperson: Clizia Villano

- 14:50 15:00 First talk (10 minutes)
- 15:00 15:10 Second talk (10 minutes)

#### 15:10 – 15:30 Session 2 - Selected Talks of SIBV

Chairperson: Daan Weits

- 15:10 15:20 First talk (10 minutes)
- 15:20 -15:30 Second talk (10 minutes)

#### 15:30 – 15:40 General Discussion, sessions 1 and 2

Chairpersons: Clizia Villano, Daan Weits

#### 15:40 – 16:00 Session 3 - Selected Talks of SEI

Chairperson: Daniele Cornara

- 15:40 15:50 First talk (10 minutes)
- 15:50 16:00 Second talk (10 minutes)

#### 16:00 – 16:20 Session 4 - Selected Talks of SIPAV

Chairperson: Isabel Vicente Muñoz

- 16:00 16:10 First talk (10 minutes)
- 16:10 16:20 Second talk (10 minutes)

#### 16:20 – 16:30 General Discussion, sessions 3 and 4

Chairpersons: Daniele Cornara, Isabel Vicente Muñoz

#### 16:30 – 17:30 Poster session